Dagsutflykt Light

Här är den. Hela familjens ryggsäck, som vi har med oss på alla utflykter. Vi befinner oss på Kanarieöarna och besöker lite olika stränder varje dag. Ja, vi åker egentligen mest till samma strand i samma by. Men hur som helst. Med fyra personer i olika storlekar kan det snabbt bli en del grejer som ska släpas med. Men inte denna resan. Åå nej, inte denna resan inte. Nu packar vi jäkligt lätt.

Vi har förvisso även med oss en sorts kasse som barnens grävredskap och simglasögon får ligga i. Men resten, inklusive alla badlakan ligger i denna. Vi har dessutom, sedan ett par år tillbaka, valt att skippa alla frottélakan och kör bara på sk. Hammamlakan eller Fouta Towels. De är i 100% bomull och likt ett fint vin blir de bättre och bättre med åren. Torkar snabbt och blir inte helt panerade i sand. 

Dessa är från märkena Ottomania, typ 200kr och La Trovador, cirka 6€. Alla i 100% bomull.

Det bästa med att inte dra med sig för mycket skit är att man slipper lägga tid och tankeverksamhet på att hålla koll på alla prylar, borsta sand från dem, se till att få med sig dem tillbaka hem igen… Tid man kan lägga på att se ut mot horisonten med drömmande min. Eller forma en utbyggnad på barnens sandslott. Eller helt enkelt bara använda till att omsorgsfullt smörja in hela sig själv med sheasmör. Möjligheterna är oändliga.

Om inlägget

Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: